Технології розвитку в педагогів здатностей до самопізнання і самовдосконалення

Куземко, Леся Валентинівна та Мойсак, Олександр Данилович (2018) Технології розвитку в педагогів здатностей до самопізнання і самовдосконалення Педагогічний процес: теорія та практика (1-2). с. 38-44. ISSN 2078-1687

[thumbnail of Kuzemko_L_V_Moisak_O_D_ZZT_PI_2018.pdf]
Перегляд
Текст
Kuzemko_L_V_Moisak_O_D_ZZT_PI_2018.pdf

Download (9MB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://pptp.kubg.edu.ua/numbers/53-arkhiv-nomeriv-...

Анотація

У статті актуалізується проблема розвитку в майбутніх педагогів здатностей до самопізнання, самовдосконалення у процесі навчання у вищому навчальному закладі. Розглянуто форми роботи зі студентами, які спрямовані на опанування анатомо-фізіологічних, психолого-педагогічних знань про людину на різних етапах її розвитку під час вивчення навчальних дисциплін та позанавчальної роботи. Наведено тематику і зміст завдань для студентів з навчальних дисциплін «Анатомія і фізіологія дитини», «Основи медичних знань» що сприяють формуванню здоров’язбережувальної компетентності. Представлено зміст діяльності центру самопізнання і саморозвитку в Педагогічному інституті на базі якого вирішуються завдання професійної самоідентифікації майбутнього педагога.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: здоров’язбережувальна компетентність; інтерактивні технології; педагогічні технології; позанавчальна робота; професійна самоідентифікація; самопізнання; саморозвиток.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра освітології та психолого-педагогічних наук
Користувач, що депонує: Кафедра педагогіки та психології
Дата внесення: 09 Жов 2018 05:52
Останні зміни: 09 Жов 2018 05:52
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24364

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу