Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Коломієць А.М. на дисертацію Шкарбан Л.В. Підготовка вчителя початкової школи до роботи з ліворукими дітьми

Шкарбан, Людмила Вячеславівна (2018) Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професора Коломієць А.М. на дисертацію Шкарбан Л.В. Підготовка вчителя початкової школи до роботи з ліворукими дітьми Кандидат thesis, Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of Відгук опонента Коломієць  А. М._Шкарбан.pdf]
Перегляд
Текст
Відгук опонента Коломієць А. М._Шкарбан.pdf

Download (400kB) | Перегляд

Анотація

Дисераційну роботу присвячено проблемі підготовки вчителя початкової школи до роботи з ліворукими дітьми як важливої складової професійної діяльності. У дисертації подано результати теоретико-експериментального дослідження підготовки вчителя початкової школи до роботи з ліворукими дітьми, а саме: здійснено аналіз стану дослідженості проблеми у педагогічній теорії та практичній діяльності закладів вищої освіти; розкрито і розширено сутність і зміст понять «професійна підготовка вчителя початкової школи», «ліворукі діти», «готовність учителя початкової школи до роботи з ліворукими дітьми». Обґрунтовано змістово-технологічне забезпечення підготовки вчителя початкової школи до роботи з ліворукими дітьми; визначено особливості ліворуких школярів у процесі навчально-пізнавальної діяльності; схарактеризовано структуру готовності вчителя початкової школи до означеного виду діяльності, що охоплює мотиваційний, когнітивний та операційно-діяльнісний компоненти; визначено критерії, показники та рівні готовності (високий, середній, низький). Експериментально перевірено й доведено ефективність розробленого змістово- технологічного забезпечення підготовки вчителя початкової школи до роботи з ліворукими дітьми.

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (Кандидат)
Ключові слова: професійна підготовка педагогів, підготовка вчителя початкової школи, ліворукі учні, готовність вчителя початкової школи до роботи з ліворукими дітьми.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Автореферати > Відгуки опонентів
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НМЦ > НМЦ досліджень, наукових проектів та програм
Користувач, що депонує: Ганна Сало
Дата внесення: 12 Жов 2018 10:31
Останні зміни: 12 Жов 2018 10:31
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24412

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу