Робоча програма навчальної дисципліни Світова література : Історія зарубіжної літератури для студентів напряму підготовки : 6.020303 Філологія (мова і література німецька), 6.020303 Філологія (мова і література іспанська), 6.020303 Філологія ( мова і література італійська), 6. 02030 Філологія ( мова і література французька), 6.020303 Філологія ( мова і література японська), 6.020303 Філологія (мова і література англійська), 6.020303 Філологія (мова і література китайська) освітнього рівня: першого (бакалаврського)

Шовкопляс, Галина Євгенівна (2018) Робоча програма навчальної дисципліни Світова література : Історія зарубіжної літератури для студентів напряму підготовки : 6.020303 Філологія (мова і література німецька), 6.020303 Філологія (мова і література іспанська), 6.020303 Філологія ( мова і література італійська), 6. 02030 Філологія ( мова і література французька), 6.020303 Філологія ( мова і література японська), 6.020303 Філологія (мова і література англійська), 6.020303 Філологія (мова і література китайська) освітнього рівня: першого (бакалаврського) [Навчально-методичні матеріали]

[thumbnail of Шовкопляс  ІФ КSL  FAB.pdf]
Перегляд
Текст
Шовкопляс ІФ КSL FAB.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Мета та завдання навчальної дисципліни. Метою курсу є розкриття закономірностей світового літературного процесу ХХ століття, з’ясування своєрідності розвитку літературного процесу різних національних літератур, поглиблення знань з теорії літератури та вміння аналізувати та інтерпретувати художні твори в контексті сучасних літературознавчих наукових тенденцій. Завдання курсу: сформувати базову літературознавчу компетенцію, що передбачає засвоєння таких понять, як основні тенденції розвитку і своєрідність мовно-літературного процесу, зміст естетичних теорій, методів, напрямів, стилів і жанрів літератури, історії зарубіжної літератури, фольклору; література та дійсність, генезис і функція літератури, зміст і форма в літературі, критерій художності, літературний процес, літературний стиль, художній метод в літературі; образ, ідея, тема, поетичний рід, жанр, композиція, поетична мова, ритм, вірш, фоніка в їх стильовому значенні. поглиблення знань з теорії літератури та вміння аналізувати та інтерпретувати художні твори в контексті сучасних літературознавчих наукових тенденцій.

Тип елементу : Навчально-методичні матеріали
Ключові слова: Навчальна дисципліна;мета і завдання дисципліни;закономірності світового літературного процесу ХХ століття; своєрідність розвитку літературного процесу різних національних літератур;знання з теорії літератури;аналіз та інтерпретація художніх творів у контексті сучасних літературознавчих тенденцій; базова літературознавча компетенція.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Нормативні документи > Робочі програми навчальних дисциплін
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра світової літератури
Користувач, що депонує: доцент Галина Євгенівна Шовкопляс
Дата внесення: 12 Лист 2018 09:22
Останні зміни: 12 Лист 2018 09:22
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24636

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу