Сучасні підходи до розвитку готовності молодих вчителів до інноваційної діяльності: теоретичний та прикладний аспекти

Сорокіна, Олена Анатоліївна та Скуріхіна, Альона Михайлівна (2018) Сучасні підходи до розвитку готовності молодих вчителів до інноваційної діяльності: теоретичний та прикладний аспекти Науковий вісник Херсонського державного університету, 2 (3). с. 96-101. ISSN 2312-3206

[thumbnail of Sorokina_KZVPP.pdf]
Перегляд
Текст
Sorokina_KZVPP.pdf

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

У статті окреслено основні теоретичні підходи до визначення готовності педагогів до інноваційної діяльності. Виділено основні компоненти готовності педагогів до інноваційної діяльності, представлено розширену модель компетенцій вчителя-інноватора та запропоновано методичні рекомендації для розвитку вказаних компетенцій педагогів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: готовність до інноваційної діяльності; вчитель-інноватор; компетенції педагога; лідерські компетенції; фасилітаційний супровід інноваційної діяльності.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра психології особистості та соціальних практик
Користувач, що депонує: доцент Олена Анатоліївна Cорокіна
Дата внесення: 20 Лист 2018 07:11
Останні зміни: 20 Лист 2018 07:11
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24770

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу