Організація проектної діяльності учнів 9 класу у позакласній роботі з української мови

Александрова, Валентина Федорівна (2018) Організація проектної діяльності учнів 9 класу у позакласній роботі з української мови Збірник центру наукових публікацій «Велес» за матеріалами IVміжнародної науково-практичної конференції 2 частина: «Актуальні проблеми розвитку світової науки». с. 11-24.

[thumbnail of V_Aleksandrova_Mkonf_2018_IF.pdf]
Перегляд
Текст
V_Aleksandrova_Mkonf_2018_IF.pdf

Download (560kB) | Перегляд

Анотація

У статті розглядається організація проектної діяльності учнів у позакласній роботі з української мови як шлях до розвитку пошуково-дослідницької діяльності членів гуртка шанувальників української мови Основна мета цієї статті полягає в тому, щоб дати уявлення про застосування проектної діяльності як освітньої технології, що дозволяє формувати предметні (мовні ) і соціокультурні компетентності учнів у позакласній роботі. Використання різноманітних форм проектної діяльності в позакласній роботі – це підґрунтя розвитку творчої й пізнавальної активності учнів, їхнього компетентнісного рівня в контексті зазначених цілей і завдань.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: проектна діяльність; дослідницько-пошуковий проект; пізнавальний інтерес; презентація й захист проекту( інсценізація весільного обряду); формування соціокультурної компетентності.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Збірники наукових праць
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра української мови
Користувач, що депонує: Валерій Смуров
Дата внесення: 26 Лист 2018 13:04
Останні зміни: 26 Лист 2018 13:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24869

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу