Читаємо та перекладаємо жіночу драматургію США

Гайдаш, Анна Владиславівна (2015) Читаємо та перекладаємо жіночу драматургію США Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ.

[thumbnail of Gaidash_A_V_Reading_and_Translating_US_WD_2015_c_156.pdf]
Перегляд
Текст
Gaidash_A_V_Reading_and_Translating_US_WD_2015_c_156.pdf

Download (10MB) | Перегляд

Анотація

Навчальний посібник, розроблений для аудиторної і самостійної роботи студентів спеціальностей «Переклад» та «Іноземна філологія» (англійська мова), містить базові матеріали з теорії драми, художніх текстів (п’єс) та супутні вправи. Матеріали посібника спрямовані на поглиблене оволодіння реципієнтами основними лексичними одиницями комунікативної діяльності згідно з вимогами дійсної робочо-навчальної програми та призначені для студентів, які вивчають «Практику усного та писемного мовлення» за спеціальностю 6.020303 «Філологія. Переклад». Кожний з наведених художніх творів відповідає певній розмовній темі. Концептуально навчальний посібник скерований на розвиток аналітичного та креативного потенціалів студентської свідомості, надаючи доволі широкий простір для самостійного потрактування театрально-драматичного середовища США англійською мовою.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: драма; п'єса; жінка-драматург; комедія; мелодрама; фемінізм; постмодернізм; вистава; театр
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчально-методичні матеріали > Навчально-методичні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра германської філології
Користувач, що депонує: професор Анна Владиславівна Гайдаш
Дата внесення: 05 Груд 2018 08:47
Останні зміни: 05 Груд 2018 08:47
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25062

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу