Відгук офіційного опонента андидата педагогічних наук, доцент Лісневська А.Л. на дисертацію Нуржинської А.В.

Нуржинська, Анастасія Володимирівна (2018) Відгук офіційного опонента андидата педагогічних наук, доцент Лісневська А.Л. на дисертацію Нуржинської А.В. Кандидат thesis, Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of vidguk_lisovska.pdf]
Перегляд
Текст
vidguk_lisovska.pdf

Download (3MB) | Перегляд

Анотація

У дисертаційній роботі проаналізовано стан дослідження проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців зі зв’язків з громадськістю в умовах інформатизації освіти у вітчизняній та зарубіжній педагогічній теорії та практиці. Доведено, що провідним індикатором якості професійної підготовки майбутніх фахівців зі зв’язків з громадськістю та ґрунтовним професійно-особистісним конструктом фахівців цієї галузі є компетентність у підготовці матеріалів для діяльності зі зв’язків з громадськістю, що містить ціннісний, когнітивной-діяльнісний, результативно-оцінювальний 18 компоненти. Визначено критерії оцінювання рівнів сформованості компетентності майбутніх фахівців зі зв’язків з громадськістю у підготовці матеріалів для професійної діяльності у цій сфері (мотиваційно-ціннісний, змістовий, технологічний, результативний). Доведено необхідність обґрунтування, розробки та експериментальної перевірки технології формування компетентності майбутніх фахівців зі зв’язків з громадськістю у підготовці матеріалів для професійної діяльності у цій сфері в умовах дистанційної форми навчання., що є сукупністю її концептуального, змістового і процесуального складових.

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (Кандидат)
Ключові слова: професійна підготовка фахівців зі зв’язків із громадськістю; професійна компетентність майбутніх фахівців зі зв’язків з громадськістю; компетентність з підготовки матеріалів для діяльності зі зв’язків з громадськістю; інформатизації освіти; дистанційна форма навчання; технологія.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Автореферати > Відгуки опонентів
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НМЦ > НМЦ досліджень, наукових проектів та програм
Користувач, що депонує: Ганна Сало
Дата внесення: 07 Груд 2018 09:02
Останні зміни: 07 Груд 2018 09:02
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25231

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу