Читаємо-Обмірковуємо-Обговорюємо. Оповідання британських та американських письменників : навчальний посібник з Критичного і аналітичного читання (англійська) для студентів І курсу спеціальності "філологія"

Цапро, Галина Юріївна та Грищенко, Олена Володимирівна та Румбешт, Ганна Юріївна (2017) Читаємо-Обмірковуємо-Обговорюємо. Оповідання британських та американських письменників : навчальний посібник з Критичного і аналітичного читання (англійська) для студентів І курсу спеціальності "філологія" Абрис Принт, Київ.

[thumbnail of G_Tsapro_O_Hrynshchenko_G_Rumbesht_RRR1_IF.pdf]
Перегляд
Текст
G_Tsapro_O_Hrynshchenko_G_Rumbesht_RRR1_IF.pdf

Download (4MB) | Перегляд

Анотація

Даний підручник створений з метою ознайомлення студентів з творами відомих британських і американських письменників. Запропоновані завдання сприятимуть формуванню та вдосконаленню мовних компетенцій студентів. Виконання різнофункціональних вправ, що містяться у підручнику, уможливить вдоконалення мовленнєвих компетенцій, а саме читання, говоріння і письма. Формат розробок, представлених у підручнику, є сприятливим для формування соціолінгвістичної та соціокультурної компетенцій студентів. Отже, система запропонованих завдань допоможе майбутнім вчителям вдосконалити комунікативну компетенцію, розвинути їх творчий потенціал, розширити світогляд, поповнити скарбничку літературних знань та сформувати витончені літературні смаки.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: критичне й аналітичне читання; британські й американські письменники
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчально-методичні матеріали > Навчально-методичні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра англійської філології та перекладу
Користувач, що депонує: доцент Галина Юріївна Цапро
Дата внесення: 21 Груд 2018 09:50
Останні зміни: 21 Груд 2018 09:50
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25723

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу