Монологи про Донбас. Вибрані праці з проблематики східноукраїнського конфлікту.

Додонова, Віра Іванівна та Додонов, Роман Олександрович (2018) Монологи про Донбас. Вибрані праці з проблематики східноукраїнського конфлікту. Колективна (двоосібна). Видавець Руслан Халіков, Київ.

[thumbnail of Монологи о Донбассе.pdf]
Перегляд
Текст
Монологи о Донбассе.pdf

Download (13MB) | Перегляд

Анотація

У збірці наведені статті та блоги двох українських філософів – Віри та Романа Додонових, що прагнуть усвідомити суть сучасного конфлікту на Сході України. Працюючи у вищих навчальних закладах Донецька, вони були свідками подій «руської весни» 2014 року, початку бойових дій на Донбасі, спостерігали життя вимушених переселенців, досліджували еволюцію ціннісних настанов і трансформацію історичної пам’яті українців, відстежували зміни соціально-політичного дискурсу навколо самопроголошених республік Донбасу, відшукували історичні паралелі з аналогічними подіями в інших країнах світу та рецепти примирення. Книга адресована фахівцям з соціальної філософії, соціології, історії, всім, хто цікавиться розвитком подій на Донбасі.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: конфлікт; Донбас; гібридна війна; історична пам'ять; переселенці
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра філософії та релігієзнавства
Користувач, що депонує: Роман Олександрович Додонов
Дата внесення: 26 Груд 2018 12:54
Останні зміни: 26 Груд 2018 12:54
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25877

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу