Педагогічні умови підготовки майбутніх учителів до застосування віртуальної екскурсії в інтегрованому курсі "Я досліджую світ"

Романенко, Людмила Віталіївна та Друць, Ірина (2018) Педагогічні умови підготовки майбутніх учителів до застосування віртуальної екскурсії в інтегрованому курсі "Я досліджую світ" Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації. с. 314-318.

[thumbnail of L_Romanenko_I_Druts_2018_PI.pdf]
Перегляд
Текст
L_Romanenko_I_Druts_2018_PI.pdf

Download (739kB) | Перегляд

Анотація

У статті обґрунтовано педагогічні умови підготовки майбутнього вчителя початкової школи до застосування віртуальної екскурсії у інтегрованому курсі «Я досліджую світ»; розширено зміст базового поняття «педагогічні умови підготовки майбутнього вчителя початкової школи до застосування віртуальної екскурсії» на основі здійсненого теоретичного аналізу наукових джерел.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: педагогічні умови; ІКТ технології; комп’ютерна грамотність; підготовка до застосування ІКТ технологій; застосування віртуальної екскурсії у інтегрованому курсі «Я досліджую світ»
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 03 Січ 2019 08:13
Останні зміни: 03 Січ 2019 08:13
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25883

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу