До методики викладання окремих питань дисциплін напрямку інтернету речей у ЗВО

Абрамов, Вадим Олексійович та Литвин, Оксана Степанівна (2018) До методики викладання окремих питань дисциплін напрямку інтернету речей у ЗВО Кібербезпека: освіта, наука, техніка. (1). с. 73-85.

[thumbnail of V_Abramov_ISDESIRE_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
V_Abramov_ISDESIRE_FITU.pdf

Download (529kB) | Перегляд

Анотація

Здійснюється огляд напрямку комп’ютерних технологій «Інтернет речей» з метою створення методики вивчення відповідних дисциплін у ЗВО (закладі вищої освіти). Здійснений аналіз складу і структури інтернету речей, особливостей сучасного підходу до створення обчислювальних систем. Розглянуті властивості і особливості роботи і проектування вбудованих систем курування, як основної частини нового напрямку. Вивчені проблеми викладання цього напрямку і шляхи їх вирішення. Звертається увага на нові технології викладання і наводяться приклади їх використання у Київському університеті імені Б. Грінченка. У розробленій методиці розглянуті ключові питання викладання «Інтернет речей» і основні дисципліни цього напрямку.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: інтернет речей; склад; структура; проблеми викладання; системи керування; вбудовані системи; дистанційні лабораторії; методика викладання.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра комп'ютерних наук і математики
Користувач, що депонує: Вадим Олексійович Абрамов
Дата внесення: 02 Січ 2019 10:26
Останні зміни: 02 Січ 2019 10:26
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26010

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу