Гарантії забезпечення прав учасників кримінального провадження: сучасний стан і перспективи

Хорт, Ігор Володимирович (2013) Гарантії забезпечення прав учасників кримінального провадження: сучасний стан і перспективи Юридичний вісник «Повітряне і космічне право», 2 (27). с. 156-160.

[thumbnail of 5772-14582-1-SM.pdf]
Перегляд
Текст
5772-14582-1-SM.pdf - Опублікована версія
Available under License Creative Commons Attribution.

Download (3MB) | Перегляд

Анотація

У статті автор розглядає особливості забезпечення прав учасників кримінального провадження у світлі нового кримінально-процесуального законодавства. Автор звертає увагу на гарантії прав та інтересів особи разом із гарантіями ефективної діяльності органів, які ведуть кримінальний процес, у своїй сукупності утворюють засоби ефективного функціонування кримінального процесу в цілому.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: учасники кримінального провадження; дотримання прав і свобод людини і громадянина;змагальність сторін; справедливе правосуддя; європейські стандарти процесуальних процедур досудового розслідування та судового розгляду кримінальних справ
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра публічного та приватного права
Користувач, що депонує: Ігор Володимирович Хорт
Дата внесення: 03 Січ 2019 10:04
Останні зміни: 03 Січ 2019 10:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26164

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу