Наукові підходи у підготовці майбутніх юристів до професійної взаємодії

Браткова, Олена Іванівна (2018) Наукові підходи у підготовці майбутніх юристів до професійної взаємодії Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка, 4 (95). с. 41-44. ISSN 2076-6173

[thumbnail of O_Bratkova_VGDU_4_2018_FPMV.pdf]
Перегляд
Текст
O_Bratkova_VGDU_4_2018_FPMV.pdf

Download (524kB) | Перегляд

Анотація

В результаті дослідження проблеми формування готовності майбутнього юриста до професійної взаємодії встановлено, що можливість системного вивчення процесу підготовки та розробки її моделі у формуванні особистості сучасного майбутнього юриста, забезпечується цілісністю та системністю цього процесу через реалізацію наступних наукових підходів, а саме: особистісно-орієнтованого, аксіологічного, компетентнісного та діяльнісного підходів. З’ясовано, що в результаті застосування вищезгаданих наукових підходів формуються важливі як і особистісні якості майбутнього фахівця-юриста так і його професійні знання, вміння та навички, зокрема: активність, творчість, самовдосконалення, орієнтація в етичних, моральних та правових цінностях.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вища освіта; підготовка юристів; професійна взаємодія; наукові підходи; системний; особистісно-орієнтований; аксіологічний; компетентнісний; діяльнісний.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра іноземних мов
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Браткова
Дата внесення: 12 Лют 2019 08:03
Останні зміни: 12 Лют 2019 08:03
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26383

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу