Сучасні цифрові інформаційно-інноваційні технології в сфері фінансів, управління і адміністрування

Краус, Катерина Миколаївна та Краус, Наталія Миколаївна (2018) Сучасні цифрові інформаційно-інноваційні технології в сфері фінансів, управління і адміністрування Колективна (три і більше авторів). Економічна стратегія та політика реалізації європейського вектору розвитку України: монографія. НДС “Центр економічних досліджень”, Київський національний університет імені Тараса Шевченка; НДС “Центр економічних досліджень”; ТОВ “СІК ГРУП УКРАЇНА”.

[thumbnail of Краус - Колективна монографія 2018 .pdf]
Перегляд
Текст
Краус - Колективна монографія 2018 .pdf

Download (25MB) | Перегляд

Анотація

В індустріальній економіці зростання виробництва характеризується нарощуванням фізичних розмірів підприємства: збільшенням кількості обладнання, його потужності, розширенням штату співробітників і т.д.. Сьогодні світ вступає в епоху постіндустріальної цифрової економіки, яка докорінно змінює ситуацію. Так, на перше місце виходять проблеми, пов’язані з розвитком інформаційної сфери, засобів масової інформації та комунікацій, використанням сучасних інформаційних систем для розвитку економіки і стабілізації суспільного розвитку в цілому. Становлення та розвиток цифрової економіки залежить від впровадження таких передових технологій, як нанотехнології, біотехнології, технології складних енергетичних систем, квантові технології. Водночас складно уявляється подальший розвиток цифрової економіки без повсюдного впровадження ІКТ, включаючи технології хмарних обчислень, великих даних, мобільних технологій, технологій Інтернет речей, технологій геолокації, побудови розподільних мережевих зав’язків і т.д..

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: Цифрові інформаційно-інноваційні технології; сфера фінансів; управління; адміністрування
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Катерина Миколаївна Краус
Дата внесення: 12 Лют 2019 12:09
Останні зміни: 12 Лют 2019 12:09
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26412

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу