Підвищення швидкодії аналізаторів спектру на базі RISC процесорів Atmel Atmega328 і ARM Cortex-M3

Buriachok, Volodymyr та Sokolov, V. Y. (2019) Підвищення швидкодії аналізаторів спектру на базі RISC процесорів Atmel Atmega328 і ARM Cortex-M3 Колективна (три і більше авторів). National University of Civil Protection of Ukraine, Kharkiv.

[thumbnail of V_Buriachok_V_Sokolov_BCSPIKWZ.pdf]
Перегляд
Текст
V_Buriachok_V_Sokolov_BCSPIKWZ.pdf

Download (995kB) | Перегляд

Анотація

У роботі були проаналізовані фізичні основи аналізу спектру і загрози безпеці за рахунок неможливості забезпечити достатній рівень цілісності і доступності даних у безпрoводових мережах. Проведено пошук пристроїв для побудови спектроаналізаторів. Зроблено аналіз апаратного забезпечення і схемотехніки систем. На основі цих даних побудовані рішення, які дозволяють зробити окремий автономний пристрій на базі процесорів Atmega328 та Cortex-M3. Розроблено структурні схему і вирішені питання узгодження інтерфейсів існуючих модулів та плат. Розроблена процедура отримання даних і їх відображення. Створені прошивки з модулем на базі плат Arduino Nano та STM32F103C8. Всі результати практично підтверджені на апаратному забезпеченні, та наведені приклади апаратнопрограмної реалізації аналізу спектру одним пристроєм на різних платформах.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: аналіз спектру; безпроводові мережі; рівень сигналу; ARM; AVR; STM32
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет інформаційних технологій та математики > Кафедра інформаційної та кібернетичної безпеки імені професора Володимира Бурячка
Користувач, що депонує: Volodymyr Sokolov
Дата внесення: 14 Лют 2019 07:09
Останні зміни: 14 Лют 2019 07:09
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26465

Доступні Версії цього елемента

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу