Рекомендовані навчальні завдання для розвитку творчих вмінь в процесі роботи над стилізацією пейзажу (Навчальна дисципліна "Композиція")

Крюкова, Анна Олексіївна та Мостовщикова, Дар'я Олегівна (2019) Рекомендовані навчальні завдання для розвитку творчих вмінь в процесі роботи над стилізацією пейзажу (Навчальна дисципліна "Композиція") Virtus (30). с. 106-108. ISSN 2410-4388

[thumbnail of G_Kriukova_D_Mostovshchykova_Scientific_Journal_30.pdf]
Перегляд
Текст
G_Kriukova_D_Mostovshchykova_Scientific_Journal_30.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Представлено авторські навчальні завдання, які допоможуть студентам розвинути просторове мислення та уяву в процесі роботи над стилізацією пейзажу. Надані методичні рекомендації, мета та завдання до кожної вправи, які при якісному виконанні сформують професійні навички для самостійного творчого вирішення завдань в художній діяльності. В процесі навчання стилізації у студентів формуються навички візуального сприйняття і створення предметно-просторових композицій; здатність виконувати з натури, по пам'яті та за уявою композиційні твори; здатність виконувати самостійну роботу в різних жанрах образотворчого мистецтва, використовуючи знання виражальних засобів з дисципліни «Композиція».

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: композиція; стилізація; пейзаж; етюд; ескіз; ритм; тон; гармонія; живопис.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет образотворчого мистецтва і дизайну > Кафедра образотворчого мистецтва
Користувач, що депонує: Дар'я Олегівна Мостовщикова
Дата внесення: 11 Бер 2019 07:33
Останні зміни: 11 Бер 2019 07:33
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26746

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу