Економічні санкції як інструмент зовнішньої політики дослідження міжнародних відносин

Stadnichenko, Olga та Sedliar, Julia (2019) Економічні санкції як інструмент зовнішньої політики дослідження міжнародних відносин Колективна (три і більше авторів). Instytut Integracji Europejskiej,, Problem space of modern society: philosophical-communicative and pedagogical interpretations: collective monograph. Part IІ. Warsaw: BMT Erida Sp. z o.o.

[thumbnail of Stadnschenko_Sedlyar_PSOMS_2019_IJ.pdf]
Перегляд
Текст
Stadnschenko_Sedlyar_PSOMS_2019_IJ.pdf

Download (414kB) | Перегляд

Анотація

Безсумнівно, що економічні санкції стали міжнародними відносинами інструмент вибору в постбіполярну еру. Діапазон націй, які стали цілями цього Інструмент зовнішньої політики зростає з кожним місяцем, як і список тих держав, які застосовують санкції. Ця швидка санкція викликає велику критику в обох академічних колах і серед багатонаціональних фірм, які, як правило, є носіями значної частини неявних оподаткування, яке представляють економічні санкції. Охарактеризувати розумне узагальнення міжнародні економічні санкції є надмірними, неефективними і несправедливими. Проте це Характеристика санкцій є узагальненням. Для того, щоб більш повно зрозуміти, що повинно використовувати, а що не слід, що є ефективним, а що ні, і що справедливо, а що ні, необхідне краще розуміння того, що роблять економічні санкції. Стаття описує Дефініційні питання економічних санкцій у теорії міжнародних відносин. Він відкривається з перегляд концептуальної основи економічних санкцій через призму Росії методологічні підходи до політичного реалізму, лібералізму та конструктивізму, а потім продовжуються вивчити змінні ефективності економічних санкцій як інструменту зовнішньої політики. В На закінчення обговорюються пропозиції щодо перспектив подальших досліджень і розробок економічні санкції в аналізі зовнішньої політики.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: міжнародні відносини; санкції; зовнішня політика
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: Ольга Іванівна Стадніченко
Дата внесення: 12 Квіт 2019 06:20
Останні зміни: 12 Квіт 2019 06:21
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27037

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу