Тенденції розвитку інвестиційно-інноваційної безпеки України

Казак, Оксана Олексіївна та Сосновська, Ольга Олександрівна (2019) Тенденції розвитку інвестиційно-інноваційної безпеки України In: Міжнародна наукова конференція на тему «Цифрова та інноваційна економіка: процеси, стратегії, технології», 25.01.2019, Кельце, Республіка Польща.

[thumbnail of O_Kazak_O_Sosnovska_BP_FITM_KFE.pdf]
Перегляд
Текст
O_Kazak_O_Sosnovska_BP_FITM_KFE.pdf

Download (737kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://iei.od.ua

Анотація

Актуалізовано провідне місце інноваційно-інвестиційної безпеки в структурі системи економічної безпеки як основної системи протидії існуючим глобальним економічним ризикам та загрозам на сучасному етапі розвитку світової економіки. Проведений огляд міжнародних індикаторів оцінки інноваційно-інвестиційного потенціалу, який базується на визначенні позиції країни в глобальному інноваційному середовищі, демонструє відсутність значного прогресу в більш комплексних економічних рейтингах. Визначено, що зосередженість на тих проблемах, які відображають місце країни у рейтингах, дасть змогу інтенсифікувати залучення іноземного інвестування та підвищити інноваційну активність у поєднанні із забезпеченням інноваційно-інвестиційної безпеки держави з метою посилення позицій держави на світовому ринку товарів, послуг та технологій.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: інноваційно-інвестиційна безпека; оцінка інноваційно-інвестиційного потенціалу; міжнародні економічні рейтинги; іноземне інвестування; інноваційна активність
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фінансів та економіки
Користувач, що депонує: доцент Оксана Олексіївна Казак
Дата внесення: 19 Квіт 2019 06:18
Останні зміни: 19 Квіт 2019 06:18
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27099

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу