Антикризове фінансове управління

Соболєва-Терещенко, Олена Анатоліївна та Христова, Кристина Юріївна (2019) Антикризове фінансове управління Фінансові аспекти розвитку економіки України: теорія, методологія, практика (1). с. 49-51.

[thumbnail of O_Tereshchenko_FARE_1_2019_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
O_Tereshchenko_FARE_1_2019_FITU.pdf

Download (1MB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://www.fbs.km.ua/

Анотація

Сучасна економіка є досить нестійкою, часто змінюється внутрішнє та зовнішнє середовище, що призводить деякі підприємства до збитків, неплатоспроможності та банкрутства. Саме тому питання діагностики фінансового стану є актуальним та потребує детальнішого розгляду. Досить важливим є ще на ранньому етапі виявити кризу, її стадію розвитку та розробити антикризову стратегію.Можна стверджувати, що лізинг як форма активізації інвестиційних процесів має суттєвий вплив на макроекономічне становище держави, особливо в країнах з розвиненою ринковою економікою, а також в країнах, що перебувають на стадії інтенсивного розвитку. З розвитком ринкових відносин у країнах з перехідною економікою зростає значення лізингу для суб’єктів господарювання як нового перспективного методу інвестування. Таким чином, лізинг може стати дієвим чинником стимулювання притоку інвестицій в основний капітал та економічного зростання цих країн в цілому.

Тип елементу : Стаття
Додаткова інформація: t8000@i.ua
Ключові слова: неплатоспроможність; банкрутство; лізинг; криза; стратегія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Збірники наукових праць
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фінансів та економіки
Користувач, що депонує: Олена Анатоліївна Соболєва-Терещенко
Дата внесення: 05 Черв 2019 06:56
Останні зміни: 05 Черв 2019 06:56
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27362

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу