Музична виразність як трансцендентна умова духовного виховання людини

Олексюк, Ольга Миколаївна (2019) Музична виразність як трансцендентна умова духовного виховання людини Колективна (три і більше авторів). Горизонт духовності виховання: колективна монографія. видавництво “Žuvėdra“, Вільнюс.

[thumbnail of O_Oleksiuk_GDV_IM_MMO.pdf]
Перегляд
Текст
O_Oleksiuk_GDV_IM_MMO.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У статті здійснено теоретичний аналіз феномену музичної виразності як трансцендентної умови духовного виховання людини у сфері музичного мистецтва та розроблено методику розвитку духовного потенціалу особистості з її наступним впровадженням в освітній процес вищої школи, ґрунтуючись на принципі фрактальної гармонії.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: музична виразність; духовне виховання; трансцендентальність; духовний потенціал особистості; принцип фрактальної гармонії; освітній процес; вища школа
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра музикознавства та музичної освіти
Користувач, що депонує: Доктор Ольга Миколаївна Олексюк
Дата внесення: 09 Жов 2019 08:33
Останні зміни: 09 Жов 2019 08:33
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27947

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу