Тестові технології в системі електронного навчання українських студентів

Nevedomsjka, Jevgenija (2019) Тестові технології в системі електронного навчання українських студентів Колективна (три і більше авторів). Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach, Katowicach Poland.

[thumbnail of Jevgenija Nevedomska 2019.pdf]
Перегляд
Текст
Jevgenija Nevedomska 2019.pdf

Download (2MB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://www.wydawnictwo.wst.pl/

Анотація

Сучасне життя перед закладами вищої освіти ставить вимогу підготувати професійного конкурентноспроможного фахівця. Цьому може допомогти система електронного навчання. У статті розкрито прикладні питання застосування тестових технологій для оцінювання ключових і предметних компетентностей студентів. Розглянуто позитивні і негативні моменти при використанні тестів. Запропоновано узагальнену класифікацію тестових завдань та наведено конкретні приклади тестових завдань відповідно до цієї класифікації. Запропоновано критерії до тестових завдань в системі електронного навчання.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: тести; тестування; класифікація тестових завдань; критерії до тестових завдань; система електронного навчання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
Користувач, що депонує: Доцент Євгенія Олексіївна Неведомська
Дата внесення: 10 Жов 2019 06:04
Останні зміни: 10 Жов 2019 06:14
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27957

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу