Технологія підготовки збірних команд у спортивних іграх з урахуванням чинників міграції

Сушко, Руслана Олександрівна та Дорошенко, Едуард Юрійович (2019) Технологія підготовки збірних команд у спортивних іграх з урахуванням чинників міграції Спортивний вісник Придніпров'я (3). с. 68-77.

[thumbnail of Сушко_Спортивний вісник Придніпров'я.pdf]
Перегляд
Текст
Сушко_Спортивний вісник Придніпров'я.pdf

Download (326kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://infiz.dp.ua/misc-documents/2019-03/2019-03-...

Анотація

Досліджено і інтерпретовано матеріал з питань проблематики підготовки національних збірних команд з командних спортивних ігор. Узагальнено закордонний досвід і доробок вітчизняних фахівців, запропоновано алгоритм як компонент технології підготовки українських збірних команд та його орієнтовну матрицю практичної реалізації на основі урахування чинників міграції висококваліфікованих спортсменів з метою формування раціональних підходів до навчально-тренувального процесу і підготовки команд до офіційних змагань (на матеріалі баскетболу).

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: командні спортивні ігри; баскетбол; технологія; підготовка; алгоритм; міграція; амплуа
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичного виховання і педагогіки спорту
Користувач, що депонує: Руслана Олександрівна Сушко
Дата внесення: 29 Жов 2019 07:43
Останні зміни: 29 Жов 2019 07:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28283

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу