Cучасний стан підготовки майбутніх педагогів дошкільної та початкової освіти до застосування інформаційних технологій у професійній діяльності

Козак, Людмила Василівна та Козлітін, Денис Олександрович (2019) Cучасний стан підготовки майбутніх педагогів дошкільної та початкової освіти до застосування інформаційних технологій у професійній діяльності Колективна (три і більше авторів). Contemporary innovative and information technologies of social development: educational and legal aspects: monographs. Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach, Katowice School of Technology.

[thumbnail of Kozak_Kozlstin_polska monografi.pdf]
Перегляд
Текст
Kozak_Kozlstin_polska monografi.pdf

Download (4MB) | Перегляд

Анотація

У роботі обґрунтовано роль інформаційних технологій у професійній підготовці педагогів дошкільної та початкової освіти; осмислено поняття «інформаційні технології», «інформаційна культура педагога»; узагальнено досвід використання інформаційних технологій у педагогічній практиці; проаналізовано результати проведеного дослідження сучасного стану підготовки майбутніх педагогів дошкільної та початкової освіти до застосування інформаційних технологій у професійній діяльності; розкрито зміст дисциплін інформаційної спрямованості; обґрунтовано форми та методи підготовки майбутніх педагогів до застосування інформаційних технологій у професійній діяльності.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: інформаційні технології; інформаційна культура; навчальні програми; електронні навчальні курси
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Л.В. Козак
Дата внесення: 19 Лист 2019 09:05
Останні зміни: 19 Лист 2019 09:05
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28803

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу