Застосування словникових он-лайн тренажерів для формування іншомовної лексичної компетенції майбутнього педагога

Соломаха, Анжеліка Вікторівна (2019) Застосування словникових он-лайн тренажерів для формування іншомовної лексичної компетенції майбутнього педагога Освітологічний дискурс: електронне наукове фахове видання (3-4). с. 143-155. ISSN 2312-5829

[thumbnail of A_Solomakha_OD_19_FLMD_PI.pdf]
Перегляд
Текст
A_Solomakha_OD_19_FLMD_PI.pdf

Download (736kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://od.kubg.edu.ua/index.php/journal/issue/view...

Анотація

У статті розглянуто сучасні підходи та інноваційні засоби розвитку іншомовної комунікативної компетенції майбутніх педагогів. Автор підкреслює необхідність широкого використання цифрових технологій в процесі іншомовної підготовки сучасних студентів як складника професійної педагогічної компетентності, оскільки застосування он-лайн ресурсів сприяє не тільки оволодінню іноземної мови, а й одночасно є прикладом з методичної точки зору і може застосовуватися у подальшій педагогічній діяльності на заняттях з іноземної мови у закладах дошкільної освіти та на уроках з іноземної мови в Новій український школі. Для практичного застосування запропоновані словникові онлайн тренажери, які автор використовує на заняттях з дисципліни «Іноземна мова з методикою навчання (німецька мова)» в процесі підготовки бакалаврів спеціальностей 013 «Початкова освіта», 012 «Дошкільна освіта»

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вихователь закладу дошкільної освіти; вчитель початкової школи; іншомовна підготовка; лексична компетенція; педагог; словниковий онлайн тренажер; цифрові засоби навчання.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов та методик навчання
Користувач, що депонує: Ю.В. Руднік
Дата внесення: 20 Лист 2019 12:56
Останні зміни: 20 Лист 2019 12:56
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28874

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу