Система інфокомунікаційного забезпечення підприємств зв'язку

Сосновська, Ольга Олександрівна (2019) Система інфокомунікаційного забезпечення підприємств зв'язку Проблеми системного підходу в економіці (1(69)). с. 30-35. ISSN 2520-2200

[thumbnail of O_Sosnovska_PSPE_1(69)_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
O_Sosnovska_PSPE_1(69)_FITU.pdf

Download (364kB) | Перегляд

Анотація

У статті запропоновано систему інфокомунікаційного забезпечення, що складається із взаємопов’язаних структурних елементів, ефективна взаємодія яких спрямована на створення інформаційного продукту для розробки та реалізації управлінських рішень в системі економічної безпеки підприємств зв’язку. Зазначено, що інформаційне забезпечення підприємств зв’язку має на меті задоволення потреби в інформаційних ресурсах, які являють собою сукупність внутрішніх та зовнішніх інформаційних потоків, необхідних для забезпечення безперервного процесу управління ризиками в системі економічної безпеки підприємств. Обґрунтовано, що вирішення проблеми раціональної організації руху інформаційних потоків неможливе без створення дієвого комунікаційного забезпечення, основним призначенням якого є активізація необхідного і достатнього інформаційного обміну між структурними підрозділами підприємства та його зовнішнім середовищем в процесі реалізації комунікаційного процесу. Доведено, що впровадження запропонованої системи інфокомунікаційного забезпечення підприємств зв’язку буде сприяти організації їх внутрішніх та зовнішніх інформаційних потоків на основі ефективної комунікаційної взаємодії суб’єктів управління для створення якісного інформаційного продукту та його використання в процесі реалізації етапів управління ризиками підприємств.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: інформаційний продукт; інформаційне забезпечення; інформаційна система; інформаційні технології; комунікаційне забезпечення; підприємства зв’язку.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у наукометричних базах > Index Copernicus
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фінансів та економіки
Користувач, що депонує: Sosnovska Ольга Александровна Сосновская
Дата внесення: 21 Лист 2019 12:50
Останні зміни: 21 Лист 2019 12:50
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28936

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу