Digital-реклама як жанр: етичні параметри реалізації

Досенко, Анжеліка Костянтинівна (2019) Digital-реклама як жанр: етичні параметри реалізації Образ (1(30)). с. 52-60.

[thumbnail of A_Dosenko_dryJ.pdf]
Перегляд
Текст
A_Dosenko_dryJ.pdf

Download (521kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://obraz.sumdu.edu.ua/1-30-2019

Анотація

Реклама з потужними цифровими можливостями сьогодні посідає чільне місце серед тем дослідження у соціальних комунікаціях, а отже й погляди на неї далеко неоднозначні. Усе ж однією із великих проблем є застосування етичних базисів у Digital-рекламі. Мета статті полягає у вивченні Digital-реклами як концептуального явища та етичних принципів її використання в українському інтернет-просторі. Такий вид комунікації, як Digital-реклама спроможний здійснювати одночасно не лише подачу самого тексту рекламного звернення, але й інтерактивну візуалізацію впроваджуваного якісного динамічного об’єкта, що міститься уже у форматі цифрового контенту на інформаційному носієві кожного юзера. Digital-реклама розглядається як окремий жанр мережі, вона перетворюється у самостійну форму комунікації, у якій проблему становить вивчення етичних аспектів її впровадження.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Digital-реклама, Digital-жанри, етика реклами, інтернет-простір, комунікація.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра журналістика та нових медіа
Користувач, що депонує: Анжеліка Костянтинівна Досенко
Дата внесення: 27 Лист 2019 11:23
Останні зміни: 27 Лист 2019 11:23
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/29085

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу