Травмована ідентичність персонажів в українській літературі 1920-1930-х рр.: гендер та ідеологія

Бровко, Олена Олександрівна (2018) Травмована ідентичність персонажів в українській літературі 1920-1930-х рр.: гендер та ідеологія Колективна (три і більше авторів). Depression. Selected nutritional, psychological and humanistic aspects: monograf. Talkom, Gdańsk ; Kijów.

[thumbnail of O_Brovko_DVAHPH_IF.pdf]
Перегляд
Текст
O_Brovko_DVAHPH_IF.pdf

Download (229kB) | Перегляд

Анотація

Мета колективної монографії - висвітлити проблему депресії з погляду науки про здоров'я та гуманітарних наук. Це вимагає поділу на дві частини, в яких оптика депресії як основного предмета аналізу розкривається через знання оптики харчування, позиції психології (частина I) та гуманітарних наук (II с.). Окремі розвідки є актуальними для сучасних досліджень у сучасній Польщі та Україні, часто збагачені історичними паралелями та прогнозами на майбутнє. Через те, що можливості людського розвитку залежать від соціальної системи, можливості для країн, що розвиваються, включаючи Польщу чи Україну, залежать від суспільної свідомості. Важливою складовою останньої є культура життя, найбільшою загрозою якої є завжди депресія.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: травмована ідентичність; депресія; гендер; ідеологія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра української літератури, компаративістики і грінченкознавства
Користувач, що депонує: професор Олена Бровко
Дата внесення: 03 Груд 2019 11:13
Останні зміни: 24 Січ 2020 08:08
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/29337

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу