Особливості проявів конфліктів у дітей старшого дошкільного віку в ігровій діяльності

Волинець, Юлія Олександрівна та Стаднік, Надія Вікторівна (2019) Особливості проявів конфліктів у дітей старшого дошкільного віку в ігровій діяльності Народна освіта.. ISSN 966-8358-22-8

[thumbnail of Y_Volynets_N_Stadnik_NO_OPKyDSDVvID_2019.pdf]
Перегляд
Текст
Y_Volynets_N_Stadnik_NO_OPKyDSDVvID_2019.pdf

Download (260kB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://www.narodnaosvita.kiev.ua/?page_id=5956

Анотація

У статті теоретично обґрунтовано проблему особливостей проявів конфліктів у дітей старшого дошкільного віку в ігровій діяльності. Розглянуто детермінанти конфліктів у дітей старшого дошкільного віку: несформованість операціональної сторони ігрової діяльності та мотиваційної основи діяльності. Визначено особливості поведінки "активних" і "неактивних" дітей в ігровій діяльності. Запропоновано рекомендації щодо вирішення конфліктів між дітьми старшого дошкільного віку в закладі дошкільної освіти.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: дошкільна освіта; конфлікти; детермінанти конфліктів; ігрова діяльність; ігрові вміння; операційні труднощі; мотиваційна основа діяльності.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Кафедра Дошкільної освіти
Дата внесення: 05 Груд 2019 07:17
Останні зміни: 05 Груд 2019 07:17
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/29478

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу