Психолого-педагогічні засади організації орієнтувально-дослідної діяльності молодших дошкільників

Подшивайлова, Лідія Іванівна та Подшивайлов, Федір Михайлович та Левчук, Оксана Миколаївна (2019) Психолого-педагогічні засади організації орієнтувально-дослідної діяльності молодших дошкільників Навчання і виховання обдарованої дитини: теорія і практика. Збірник наукових праць Вип. № 1(22) 2019р. (1 (22)). с. 118-127. ISSN 2310-1598

[thumbnail of Подшивайлов Подшивайлова Левчук 2019.pdf]
Перегляд
Текст
Подшивайлов Подшивайлова Левчук 2019.pdf

Download (630kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://-

Анотація

У статті представлено психолого-педагогічні засади організації орієнтувально-дослідної діяльності дітей молодшого дошкільного віку, в якій закладено основи як пізнавальної, так і мотива ційної сфери особистості завдяки розвитку обдарованості дитини у процесі гармонійної взаємодії з оточуючим середовищем.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: орієнтувально-дослідна діяльність; пошукова діяльність; пізнавальна діяльність; орієнтація; мотиваційна сфера особистості; молодший дошкільний вік.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра психології особистості та соціальних практик
Користувач, що депонує: доцент Лідія Іванівна Подшивайлова
Дата внесення: 18 Лют 2020 06:47
Останні зміни: 18 Лют 2020 06:47
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/30778

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу