Філософські студії. Навчально-методичний посібник

Александрова, Олена Станіславівна та Горбань, Олександр Володимирович та Мартич, Руслана Василівна (2020) Філософські студії. Навчально-методичний посібник Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ.

[thumbnail of Посібник Філософські студії.pdf]
Перегляд
Текст
Посібник Філософські студії.pdf

Download (4MB) | Перегляд

Анотація

Зміст навчально-методичного посібника орієнтований на осягнення студентами спеціальності «Менеджмент» суті та змісту навчальної дисципліни «Філософські студії» через опанування змістових модулів «Історія філософії» та «Теоретична філософія». В посібнику розкривається основний зміст філософських концепцій, підходів і понять, він містить основні положення онтології, гносеології та антропології як основних напрямків дослідження філософського знання. Методична частина посібника включає в себе плани та завдання до семінарських занять; завдання та методичні рекомендації щодо самостійної роботи студентів; тестові завдання для самоконтролю, а також рекомендовану літературу для опанування змістового модулю. Навчально-методичний посібник може бути використаний в навчальному процесі при викладанні дисципліни «Філософські студії», для студентів спеціальності «Менеджмент» а також в якості методичних матеріалів для студентів і викладачів філософських дисциплін.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: філософія; історія філософії; теоретична філософія; онтологія; гносеологія; феноменологія; антропологія; діалектика; аксіологія; соціальна філософія.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчально-методичні матеріали > Навчально-методичні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра філософії та релігієзнавства
Користувач, що депонує: Руслана Василівна Мартич
Дата внесення: 19 Лют 2020 11:22
Останні зміни: 19 Лют 2020 11:22
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/30804

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу