Депресивні та тривожні прояви у старшокласників залежно від соціодемографічних факторів

Литвиненко, Олена Олександрівна та Бандура, Юлія Валеріївна (2019) Депресивні та тривожні прояви у старшокласників залежно від соціодемографічних факторів Педагогічна освіта: теорія і практика. Педагогіка. Психологія: зб. наук. пр. (32). с. 70-75. ISSN 978-966-7548-60-5

[thumbnail of O_Lytvynenko_Yu_Bandura_POTiP_32_IL.pdf]
Перегляд
Текст
O_Lytvynenko_Yu_Bandura_POTiP_32_IL.pdf

Download (432kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://pedosvita.kubg.edu.ua/index.php/journal

Анотація

У статті проаналізовано сутність поняття «депресія» та «тривога». Узагальнено погляди зарубіжних та вітчизняних фахівців стосовно депресивних і тривожних проявів у старшокласників. Наведено опис наукового дослідження, присвяченого вивченню особливостей прояву депресії та тривоги в залежності від соціо-демографічних факторів. Представлено рекомендації щодо зменшення рівня депресивних і тривожних проявів у старшокласників.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: депресивні прояви; тривога; особистісна тривожність; ситуативна тривожність; соціально-демографічний фактор; психолого-педагогічні рекомендації.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра практичної психології
Користувач, що депонує: Олена Олександрівна Литвиненко
Дата внесення: 05 Бер 2020 06:56
Останні зміни: 05 Бер 2020 07:46
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/30969

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу