Розвиток комунікативної компетентності у майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту: емпіричне дослідження

Лахтадир, Олена Володимирівна та Євдокимова, Лілія Григорівна та Бистра, Ірина Ігорівна (2020) Розвиток комунікативної компетентності у майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту: емпіричне дослідження Збірник наукових праць Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України, 5 (19). с. 128-137. ISSN 2072-4772

[thumbnail of FZFVS.pdf]
Перегляд
Текст
FZFVS.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У статті представлено результати дослідження особливостей сформованості комунікативної компетентності та її структурних компонентів у студентів – майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту. Проаналізовано залежність розвитку комунікативної компетентності та її складових від статевих і професійних ознак студентів та курсу їх навчання. Здійснено факторний і кореляційний аналіз комунікативної компетентності та її складових, встановлено взаємозв'язки між різними її характеристиками.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: комунікативна компетентність; структурні компоненти; факторний і кореляційний аналіз; майбутні фахівці з фізичної культури і спорту.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: Викладач Євгенія Валеріївна Цикоза
Дата внесення: 10 Бер 2020 13:21
Останні зміни: 10 Бер 2020 13:21
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/31031

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу