Залежність тривожності студента від темпераменту та її оптимізація під час навчального процесу

Неведомська, Євгенія Олексіївна (2020) Залежність тривожності студента від темпераменту та її оптимізація під час навчального процесу Колективна (три і більше авторів). Education for achieving sustainable development: Monograph. Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach, Katowicach Poland.

[thumbnail of Nevedomska_Monografia fzfvs_2020_kfrb.pdf]
Перегляд
Текст
Nevedomska_Monografia fzfvs_2020_kfrb.pdf

Download (978kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://www.wydawnictwo.wst.pl/oferta_wydawnicza_or...

Анотація

У статті розкрито поняття «тривожність», зроблено порівняльний аналіз понять «тривожність», «тривога», «страх», проаналізовано наукову літературу з проблеми тривожності, встановлено мету та завдання експериментального дослідження, розкрито методику проведення експерименту. Дослідженням доведено, що рівень тривожності студента залежить від його типу темпераменту. Такі дані стануть у нагоді педагогам під час навчально-виховного процесу. Розроблено рекомендації педагогам вищих навчальних закладів щодо оптимізації рівня тривожності студентів.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: тривожність; рівні тривожності; тривога; страх; ситуативна тривожність; особистісна тривожність
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
Користувач, що депонує: Доцент Євгенія Олексіївна Неведомська
Дата внесення: 27 Квіт 2020 06:51
Останні зміни: 27 Квіт 2020 06:51
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/31277

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу