Особливості та напрями діяльності фахівців психологічної служби закладу загальної середньої освіти та оцінка їх якості

Червінська, Г.І. та Швед, О.В. (2020) Особливості та напрями діяльності фахівців психологічної служби закладу загальної середньої освіти та оцінка їх якості Актуальні проблеми розвитку науки в контексті глобальних трансформацій інформаційного суспільства (1). с. 103-108.

[thumbnail of O_Shved_MKonf_2020_IL.pdf]
Перегляд
Текст
O_Shved_MKonf_2020_IL.pdf

Download (451kB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://en.calameo.com/books/0031683721a35b045acfb

Анотація

Розглянуто питання змісту основних проблем та потреб з якими звертаються учні середньої школи, їх батьки та вчителі (класні керівники/класоводи) до фахівців психологічної служби. Проведено якісний аналіз напрямів та методів роботи соціального педагога та практичного психолога щодо вирішення основних проблем отримувачів послуг. Сформульовано загальні висновки та обґрунтовано необхідність подальшого дослідження із застосуванням непередбачених до цього методів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: психологічна служба; соціальний педагог; практичний психолог; оцінка; проблеми та потреби; фокусоване інтерв’ю; якісний аналіз; експертна оцінка.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: Ольга Володимирівна Швед
Дата внесення: 09 Лист 2020 08:21
Останні зміни: 09 Лист 2020 08:21
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32499

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу