Критерії та рівні сформованості емоційної компетентності майбутніх учителів початкової школи

Сухопара, Ірина Геннадіївна (2020) Критерії та рівні сформованості емоційної компетентності майбутніх учителів початкової школи Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки : зб. наук. пр (2). с. 357-366. ISSN 2412-9208

[thumbnail of I_Sukhopara_KRSEKMUPS_2020.pdf]
Перегляд
Текст
I_Sukhopara_KRSEKMUPS_2020.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У статті розглядається проблема емоційної компетентності, яка допомагає вчителю встановлювати партнерські стосунки з учнями, їхніми батьками, колегами, володіти технологіями впливу на інших, організовувати освітнє середовище, освітній процес на емоційній основі, що важливо в умовах реалізації концепції Нової української школи.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: емоційна компетентність; майбутні вчителі початкової школи; критерії; показники; рівні; сформованість
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 16 Лист 2020 11:32
Останні зміни: 16 Лист 2020 11:32
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32700

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу