Діагностика як ключовий етап соціально-педагогічної роботи з сім’ями, що виховують дітей з ДЦП

Грабовенко, Наталія Валеріївна та Веретенко, Тетяна Григорівна та Денисюк, Олена Миколаївна (2020) Діагностика як ключовий етап соціально-педагогічної роботи з сім’ями, що виховують дітей з ДЦП Колективна (три і більше авторів). Здоров’я дітей і молоді: безпекові та психолого-педагогічні аспекти : колективна монографія. iScience Sp. z o. o. Warsawа, Poland, Warsawа.

[thumbnail of T_Veretenko_Monograph_2020_IL.pdf]
Перегляд
Текст
T_Veretenko_Monograph_2020_IL.pdf

Download (224kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://ephsheir.phdpu.edu.ua/xmlui/bitstream/handl...

Анотація

Емоційний комфорт дитини з інвалідністю в родині є важливою умовою для її реабілітації та розвитку, адаптації та соціальної інтеграції. Для успішного здійснення соціально-педагогічної роботи з сім’ями, що виховують таких дітей, фахівцям необхідна сукупність знань про психологічні особливості батьків, дітей та інших членів родини, оволодіння сучасними діагностичними та корекційними технологіями.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: соціально-педагогічна діагностика; педагогічна культура батьків; психологічний клімат сім’ї; психолого-педагогічна адаптація сім’ї до проблем інвалідності дитини; соціально-психологічна адаптація дитини з ДЦП
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: кпн Олена Миколаївна Денисюк
Дата внесення: 27 Лист 2020 07:53
Останні зміни: 27 Лист 2020 07:53
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32987

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу