Громадсько-політична діяльність Бориса Грінченка напередодні виборів до І Державної думи Російської імперії (з неопублікованої публіцистичної спадщини письменника)

Андрєєв, Віталій Миколайович та Андрєєва, Світлана Серафимівна (2020) Громадсько-політична діяльність Бориса Грінченка напередодні виборів до І Державної думи Російської імперії (з неопублікованої публіцистичної спадщини письменника) Архіви України, 3 (324). ISSN 0320-9466

[thumbnail of V_Andryeev_S_Andryeyev_AU.pdf]
Перегляд
Текст
V_Andryeev_S_Andryeyev_AU.pdf

Download (302kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://au.archives.gov.ua/index.php/au/article/vie...

Анотація

Публікація присвячена аналізу виявленого в Інституті рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського (ІР НБУВ) оригінального документа – статті Бориса Грінченка «Підбрехачі». Стаття була написана як оперативна реакція на актуальні суспільні виклики у часи підготовки до виборів та виборів до І Державної думи Російської імперії у Київському генерал-губернаторстві наприкінці 1905 – початку весни 1906 рр.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Б. Грінченко; громадянська свобода; Українська демо- кратично-радикальна партія; публіцистика; І Державна дума; вибори.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра історії України
Користувач, що депонує: Ольга Русланівна Ковалець
Дата внесення: 02 Груд 2020 10:32
Останні зміни: 02 Груд 2020 10:32
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33247

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу