Сучасні тенденції розвитку транспортного страхування в Україні

Жукова, Юлія Миколаївна та Демченко, Ірина (2020) Сучасні тенденції розвитку транспортного страхування в Україні Збірник наукових праць Університету державної фіскальної служби України : електронне наукове видання (категорія Б) [Електронний ресурс] (1-2). с. 100-114. ISSN 2617-5940

[thumbnail of Y_Zhukova_I_Demchenko_ZNPUDFSU_1-2_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
Y_Zhukova_I_Demchenko_ZNPUDFSU_1-2_FITU.pdf

Download (967kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://ojs.nusta.edu.ua/index.php/ojs2/about

Анотація

У статті здійснюється аналіз показників, які характеризують сучасний стан розвитку транспортного страхування в Україні, зокрема проаналізовано динаміку страхових премій та виплат за відповідними видами страхування за останні 4 роки. Досліджено основні складові даного виду страхування: автомобільне (автотранспортне), морське, авіаційне та страхування вантажів і багажу. Кожна з розглянутих складових має специфічні особливості, які вирізняють її серед інших видів майнового страхування. Виділено основні проблеми, які справляють негативний та дестабілізуючий вплив на розвиток транспортного страхування та запропоновано шляхи їх подолання.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: страховий ринок; майнове страхування; транспортне страхування; автомобільне страхування; морське страхування; авіаційне страхування; страхування вантажів та багажу; проблеми транспортного страхування.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Збірники наукових праць
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фінансів та економіки
Користувач, що депонує: Юлія Миколаївна Жукова
Дата внесення: 03 Груд 2020 07:39
Останні зміни: 03 Груд 2020 07:39
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33301

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу