Вища освіта: досвід і перспективи

Чернуха, Надія Миколаївна та Мельниченко, Ольга Володимирівна та Паламарчук, Лариса Борисівна та Саврасова-В'юн, Тетяна Олександрівна та Тернопільська, Валентина Іванівна та Муромець, Вікторія Григорівна та Желанова, Вікторія В'ячеславівна та Малихін, Олександр Володимирович та Козир, Маргарита Валентинівна та Головчук, Світлана Юріївна та Леонтьєва, Інна Василівна (2015) Вища освіта: досвід і перспективи Колективна (двоосібна). Чабаненко Ю. А., Київ.

[thumbnail of N_Chernukha_O_Melnychenko_VODIP_GI.pdf]
Перегляд
Текст
N_Chernukha_O_Melnychenko_VODIP_GI.pdf

Download (3MB) | Перегляд

Анотація

Колективна монографія є проектом кафедри теорії та історії педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка. Змістове наповнення відображає роботу авторського колективу над науковою темою кафедри. Матеріали монографії логічно згрунтовано у три розділи: "Сучасний освітній простір: тенденційність розвитку"; "Підготовка майбутнього педагога у контексті компетентнісно зорієнтованої освіти"; "Проектування освітнього процесу на компетентнісних засадах". Для ефективної та якісної підготовки фахівців у закладах вищої освіти необхідним є розробка сучасних наукових та науково-методичних матеріалів. Матеріали колективної монографії стануть у нагоду науковим працівникам, аспірантам, викладачам, педаогам-практикам і керівникам навчальних закладів, студентам, магістрантам усіх спеціальностей та напрямів підготовки.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: освітній простір; компетентнісно зорієнтована освіта; освітній процес; вища освіта
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: професор Надія Миколаївна Чернуха
Дата внесення: 03 Груд 2015 12:52
Останні зміни: 01 Лют 2016 18:33
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/11447

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу