Виховний захід «Ой пісня та коханая, То ріднії слова. Од їх аж мліє серденько, Палає голова»

Сокальська, Валентина Феліксівна та Павловська-Єжова, Тетяна Андріївна (2015) Виховний захід «Ой пісня та коханая, То ріднії слова. Од їх аж мліє серденько, Палає голова» Науково-методичний журнал «Українське слово і сучасність» (6). с. 16-21.

[thumbnail of Друк2 Сценарій Грінченка для журналу.pdf]
Перегляд
Текст
Друк2 Сценарій Грінченка для журналу.pdf

Download (711kB) | Перегляд

Анотація

Виховний захід «Ой пісня та коханая, То ріднії слова. Од їх аж мліє серденько, Палає голова». Мета заходу: познайомити студентів з громадською діяльністю Бориса Грінченка, з його чудовими поезіями, кращими музичними зразками українських композиторів – сучасників Бориса Грінченка, історією розвитку української музичної культури того періоду; реалізація просвітницько-виховної функції формування естетичних та патріотичних ідеалів і цінностей майбутніх учителів, їхнього художнього мислення.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: сценарій; виховний захід; Б.Д.Грінченко
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Фаховий коледж "Універсум" > Циклова комісія музики і хореографії
Користувач, що депонує: викладач Валентина Феліксівна Сокальська
Дата внесення: 08 Січ 2016 09:53
Останні зміни: 08 Січ 2016 09:53
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/12653

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу