Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти як провідна структура в акредитаційній системі України

Сінельнікова, Наталія Олегівна (2015) Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти як провідна структура в акредитаційній системі України The Library and Archives Canada. с. 1-10. ISSN 1929-1329

[thumbnail of N_Sinelnikova_The Library and Archives Canada_2015.pdf]
Перегляд
Текст
N_Sinelnikova_The Library and Archives Canada_2015.pdf - Опублікована версія

Download (353kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://www.intellectualarchive.com/?link=item&id=1...

Анотація

У статті аналізується законодавча база України, щоб поліпшити якість вищої освіти. У центрі уваги зосереджено на передньому колегіального органу - Національного агентства по забезпеченню якості у вищій освіті. Показали деякі особливості роботи подібних установ в США, що дозволяє генерувати конкретні рекомендації щодо оптимізації системи акредитації в цілому і Агентство, зокрема. Також вказано досвід освітньої політики в Японії.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: якість; вища освіта; агентства; Національне агентство по забезпеченню якості у вищій освіті; Акредитація; ліцензування; Болонський процес; Закон України «Про вищу освіту»
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра початкової освіти та методик гуманітарних дисциплін
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 20 Січ 2016 06:54
Останні зміни: 20 Січ 2016 06:54
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13249

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу