Диригентсько-хорова підготовка учителів музики в системі вищої професійної освіти

Світайло, Світлана Валеріївна (2016) Диригентсько-хорова підготовка учителів музики в системі вищої професійної освіти Наукові записки: (збірник наукових статтей}/М-во освіти і науки, молоді та спорту України, (129). с. 189-195.

[thumbnail of S_Svitailo_NZ_129_fmmh.pdf] Текст
S_Svitailo_NZ_129_fmmh.pdf

Download (464kB)
Офіційне посилання: https://enpuir.npu.edu.ua/bitstream/handle/1234567...

Анотація

Розглянуто особливості диригентсько-хорової підготовки учителів музики в системі вищої професійної освіти. Наголошено зокрема на принципово важливій ролі формування у них таких фахових компетенцій, як здатність здійснювати інтерпретацію хорового твору, запропоновано музично-теоретичний, вокально-хоровий та виконавський види аналізу хору Б. Лятошинського «Весна».

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: диригентсько-хорова підготовка учителів музики; музично-теоретичний, вокально-хоровий, виконавський аналіз хорового твору;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра академічного та естрадного вокалу
Користувач, що депонує: викладач Світлана Валеріївна Світайло
Дата внесення: 03 Лист 2023 08:06
Останні зміни: 03 Лист 2023 08:06
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/14765

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу