Свідоцтво на реєстрацію авторського права на твір № 63669 науково-методичний посібник "Психологічний супровід професійно-особистісного розвитку вчителя в умовах інноваційної діяльності"

Шевцова О.М. (2016) Свідоцтво на реєстрацію авторського права на твір № 63669 науково-методичний посібник "Психологічний супровід професійно-особистісного розвитку вчителя в умовах інноваційної діяльності" 63669.

[thumbnail of DSC01599.JPG]
Перегляд
Зображення
DSC01599.JPG

Download (682kB) | Перегляд

Анотація

Науково-методичний посібник "Психологічний супровід професійно-особистісного розвитку вчителя в умовах інноваційної діяльності" є спробою узагальнення сучасних підходів до організації та здійснення психологічного супроводу професійно-особистісного розвитку вчителів, які впроваджують освітні інновації в педагогічну практику, психологічною службою системи освіти. Основну увагу приділено питанням психологічних особливостей професійно-особистісного розвитку вчителів, котрі працюють в умовах інноваційної педагогічної діяльності, обґрунтуванню наукових основ педагогічних інновацій як ключового чинника професійного зростання особистості вчителя, концептуальним підходам до реалізації психологічного супроводу вчителів- інноваторів в закладах освіти.

Тип елементу : Патент/свідоцтво
Ключові слова: психологічний супровід; інноваційна діяльність; професійно-особистісний розвиток
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Свідоцтво на реєстрацію авторського права на науковий твір
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра психології особистості та соціальних практик
Користувач, що депонує: Олена Михайлівна Шевцова
Дата внесення: 30 Лист 2016 07:04
Останні зміни: 30 Лист 2016 07:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17463

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу