Шляхи використання американського досвіду навчання іноземних мов у загальноосвітніх школах України в умовах міжкультурної комунікації

Юніна, Ольга Євгенівна (2016) Шляхи використання американського досвіду навчання іноземних мов у загальноосвітніх школах України в умовах міжкультурної комунікації In: Міжнародна науково-практична конференція "Філологічні науки в умовах сучасних трансформаційних процесів", 11-12 листопада, Львів.

[thumbnail of O_Yunina_SFANPTSV.pdf.pdf]
Перегляд
Текст
O_Yunina_SFANPTSV.pdf.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Останнім часом постійно виникає питання про застосування нових технологій у навчанні. Говорячи про нові технології, ми маємо на увазі не тільки технічні засоби, але і нові форми і методи навчання, а також новий підхід до процесу навчання в середній загальноосвітній школі. У сучасному світі навчання в школі загалом і навчання іноземних мов зокрема, вимагають перегляду, як загальної методології, так і конкретних методів і прийомів, тобто перегляду концепції навчання. Зараз виникає необхідність якомога раніше залучати учнів до вивчення іноземної мови не тільки як до засобу комунікації але і як до засобу вивчення та пізнання іншої національної культури. Це дозволяє учневі порівняти культуру своєї країни з культурою країни мови, що вивчається, а також розширити його можливості для участі в міжкультурної комунікації.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: Інтерактивне навчання, міжкультурна комунікація, соціокультурна реальність
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра англійської філології
Користувач, що депонує: Ольга Евгеньевна Юнина
Дата внесення: 05 Груд 2016 09:06
Останні зміни: 05 Груд 2016 09:06
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17860

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу