Історичні передумови та характерні риси художньої культури Британії середніх віків та епохи Відродження

Буренко, Валентина Миколаївна (2016) Історичні передумови та характерні риси художньої культури Британії середніх віків та епохи Відродження Іноземні мови в школах України (1). с. 9-14.

[thumbnail of V_Burenko_IMVSHU_1_IPPO.pdf]
Перегляд
Текст
V_Burenko_IMVSHU_1_IPPO.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Стаття спрямована на допомогу вчителям англійської мови у процесі формування їхньої соціокультурної компетенції. Матеріал допоможе вчителям у підготовці до уроків та розширить знання про художню культуру Британії в епоху середніх віків та Відродження. Зокрема, вчителі матимуть змогу познайомитися із готичними пам’ятками архітектури, з відомими творами англійського живопису, музики, театру у середні віки. Також у статті характеризуються відомі літературні та театральні твори доби Відродження.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: готичний стиль; монументальна скульптура; Джеффрі Чосер; Бертран де Борн; Ренесанс; Джон Беіл; Вільям Шекспір
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра мовно-літературної освіти
Користувач, що депонує: Людмила Миколаївна Жарікова
Дата внесення: 07 Груд 2016 07:53
Останні зміни: 07 Груд 2016 07:53
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17872

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу