Відгук офіційного опонента доктора психологічних наук, професора Помиткіна Е.О. на дисертацію Шатило Ю.П. за темою: "Розвиток комунікативних навичок ведення переговорів у студентів-міжнародників"

Шатило, Юлія Петрівна (2016) Відгук офіційного опонента доктора психологічних наук, професора Помиткіна Е.О. на дисертацію Шатило Ю.П. за темою: "Розвиток комунікативних навичок ведення переговорів у студентів-міжнародників" PhD thesis, Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of Помиткін.pdf]
Перегляд
Текст
Помиткін.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У дисертації впорядковано поняттєву базу проблеми розвитку комунікативних навичок ведення переговорів у студентів-міжнародників. Визначено психологічні особливості розвитку комунікативних навички ведення переговорів у студентів-міжнародників. На основі аналізу сучасного стану вивчення в психології проблеми розвитку комунікативних навичок з урахуванням специфіки вимог до професійно значущих якостей студентів-міжнародників, існуючих психолого-педагогічних підходів і засобів розвитку комунікативних навичок ведення переговорів запропоновано теоретичне і емпіричне узагальнення розвитку відповідних навичок у майбутніх фахівців з міжнародних відносин. За результатами дослідження розроблено, апробовано і впроваджено в практику навчання психолого-педагогічну програму з розвитку комунікативних навичок ведення переговорів у студентів-міжнародників. Кількісний та якісний аналіз результатів експериментальної роботи підтвердив ефективність впровадження запропонованої програми в навчальний процес.

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (PhD)
Ключові слова: комунікативні навички ведення переговорів, ділові переговори, спілкування, комунікативна компетентність, етапи ведення переговорів.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Автореферати > Відгуки опонентів
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НМЦ > НМЦ досліджень, наукових проектів та програм
Користувач, що депонує: Ганна Сало
Дата внесення: 20 Груд 2016 13:20
Останні зміни: 20 Груд 2016 13:20
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/18392

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу