Вплив бігу на здоров’я дітей, що займаються оздоровчим бігом в шкільних секціях

Гацко, Олена Володимирівна та Євдокимова, Лілія Григорівна та Соляник, Тетяна Владиславівна та Гнутова, Наталія Павлівна (2013) Вплив бігу на здоров’я дітей, що займаються оздоровчим бігом в шкільних секціях Вплив бігу на здоров’я дітей, що займаються оздоровчим бігом в шкільних секціях (112). с. 132-134.

[thumbnail of O_Hatsko_L_Yevdokymova_T_Solianyk_N_Hnutova_VCHNPU_112_IS.pdf]
Перегляд
Текст
O_Hatsko_L_Yevdokymova_T_Solianyk_N_Hnutova_VCHNPU_112_IS.pdf

Download (3MB) | Перегляд

Анотація

Розглянуто вплив оздоровчого бігу на функціональний стан школярів. У експерименті прийняли участь учні 2-11 класів. Проведено аналіз науково-методичної літератури та визначено основне коло знань та вмінь. Оцінено та встановлено величину навантаження в оздоровчому бігу. Надано рекомендації для учнів-початківців при заняттях оздоровчим бігом. Для підтримки рівня фізичного стану достатньо 2-3 заняття на тиждень. Для учнів-початківців рекомендовано 4-та 5-разові заняття на тиждень.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: оздоровчий біг; шкільна секція; школярі; стан здоров’я;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фізичної культури та спортивної майстерності
Користувач, що депонує: Олена Гацко
Дата внесення: 19 Трав 2017 05:55
Останні зміни: 19 Трав 2017 05:55
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/19592

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу