Цілісність особистості в контексті міждисциплінарної інтеграції у вищій мистецькій освіті

Олексюк, Ольга Миколаївна (2017) Цілісність особистості в контексті міждисциплінарної інтеграції у вищій мистецькій освіті Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. Серія 14. Теорія і методика мистецької освіти (22(27)). с. 8-12.

[thumbnail of O_Oleksiuk_NC_COKMIVMO_IM_TMMM .pdf]
Перегляд
Текст
O_Oleksiuk_NC_COKMIVMO_IM_TMMM .pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У статті розглянуті концептуальні засади цілісності особистості в контексті міждисциплінарної інтеграції у вищій мистецькій освіті. Показано, що цілісність особистості може бути пріоритетним ресурсом модернізації мистецької освіти. Міждисциплінарна інтеграція відкриває якісно нові можливості педагогіки духовного потенціалу особистості. Розкриття змісту інтегрованого спецкурсу для магістрів музичного мистецтва побудоване на міждисциплінарній інтеграції трьох рівнів: філософського, загальнонаукового та конкретнонаукового.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: цілісність; особистість; міждисциплінарна інтеграція; вища мистецька освіта;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра музикознавства та музичної освіти
Користувач, що депонує: Доктор Ольга Миколаївна Олексюк
Дата внесення: 22 Черв 2017 09:49
Останні зміни: 22 Черв 2017 09:49
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/19834

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу