Традиції народно-інструментального музикування у творчості Лева Миколайовича Колодуба на основі симфонічної сюїти “Гуцульські картинки”

Макаренко, Лідія Петрівна (2011) Традиції народно-інструментального музикування у творчості Лева Миколайовича Колодуба на основі симфонічної сюїти “Гуцульські картинки” Музикознавчі студії Інституту мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки та Національної музичної академії України імені П. І. Чайковського (7). с. 305-312.

[thumbnail of L_Makarenko_MS_7_2011_ IM.pdf]
Перегляд
Текст
L_Makarenko_MS_7_2011_ IM.pdf

Download (326kB) | Перегляд

Анотація

У статті досліджено проблему синтезу професійної й народної музики. Вивчається трансформація та прийоми збереження традиції народно-інструментального музикування в оркестровій музиці Л. Колодуба на основі аналізу його сюїти для симфонічного оркестру „Гуцульські картинки”.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Колодуб Л. М.; „Гуцульські картинки”; фольклор; симфонічний оркестр;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра академічного та естрадного вокалу
Користувач, що депонує: Доцент Лідія Макаренко
Дата внесення: 29 Вер 2017 06:20
Останні зміни: 29 Вер 2017 06:20
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/20199

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу