Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, доцента Кристопчук Т.Є. на дисертацію Пономаренко Н.Г. за темою Підготовка експертів з освіти в німецькомовних країнах Європейського Союзу

Пономаренко, Наталя Григорівна (2017) Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, доцента Кристопчук Т.Є. на дисертацію Пономаренко Н.Г. за темою Підготовка експертів з освіти в німецькомовних країнах Європейського Союзу PhD thesis, Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of В_дгук Кристопчук Т.Є..pdf]
Перегляд
Текст
В_дгук Кристопчук Т.Є..pdf

Download (4MB) | Перегляд

Анотація

Дисертаційне дослідження присвячено проблемі підготовки експертів з освіти в німецькомовних країнах Європейського Союзу. В роботі розкрито сутність понять «експертиза», експертиза в галузі освіти», «експерт», «експерт з освіти», здійснено їх порівняльний аналіз в українському та німецькомовному науковому просторі, визначено вимоги до експертів з освіти та їх завдання. Проаналізовано проблему підготовки експертів з освіти у педагогічній теорії. Охарактеризовано експертну діяльність в галузі освіти в німецькомовних країнах Європейського Союзу. Досліджено організаційно-методичні засади підготовки експертів з освіти, а саме охарактеризовано кваліфікаційні цілі, освітні програми, зміст, форми та методи підготовки експертів з освіти в німецькомовних країнах Європейського Союзу. Розглянуто підготовку експертів в галузі освіти в Україні та визначено напрями використання досвіду підготовки експертів з освіти в німецькомовних країнах Європейського Союзу в Україні на міжнародному, національному та інституційному рівнях.

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (PhD)
Ключові слова: експертиза, експерт з освіти, організаційно-методичні засади підготовки експертів з освіти, кваліфікаційні цілі, зміст, форми, методи, німецькомовні країни Європейського Союзу.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Автореферати > Відгуки опонентів
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НМЦ > НМЦ досліджень, наукових проектів та програм
Користувач, що депонує: Ганна Сало
Дата внесення: 13 Жов 2017 08:00
Останні зміни: 13 Жов 2017 08:00
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/20363

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу